Ik ben Paul Vandeput, geboren te Zoutleeuw maar op jonge leeftijd verhuisd naar Glabbeek en hier opgegroeid.

Al mijn hele leven ben ik aanwezig in het sociale leven te Glabbeek, vroeger in het lokale jeugdhuis en in de lokale voetbalclub, nu nog met een eigen zaalvoetbalploegje in Sporthal Ter Linde.

Mijn vader was huisarts te Glabbeek en zelf raakte ik reeds op jeugdige leeftijd gefascineerd door geneeskunde en zeker de huisartsgeneeskunde.

Ik vatte hierdoor in 1993 mijn studies geneeskunde aan te Leuven en studeerde af in het jaar 2000. In dat jaar vervoegde ik mijn vader in zijn huisartsenpraktijk.

Ik ben getrouwd met Liesbeth en heb 1 dochter, Lore.

Na jaren ben ik nog steeds blij van mijn keuze. Ik hou van het menselijk contact, van het hulp bieden aan mensen.

Naast mijn drukke werk probeer ik tijd te maken om activiteiten te doen met mijn gezin, te gaan fietsen, voetballen of een pintje te gaan drinken met vrienden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo, ik ben Ilaria Giulietti. Ik ben geboren en getogen in Genk. Zoals mijn naam al laat vermoeden, liggen mijn roots in Italië. Mijn grootouders langs vaders en moeders zijde zijn eind jaren ‘40 naar België gekomen om in de mijn te werken.

Een bezoek bij mijn eigen huisarts als klein meisje heeft bij mij de interesse gewekt om later zelf huisarts te willen worden. Maar vooraleer ik mijn studies van geneeskunde ben gestart, heb ik na mijn middelbaar eerst een jaar als uitwisselingsstudente in Texas (VS) gewoond.

Mijn bachelor opleiding heb ik in Diepenbeek gevolgd (Universiteit Hasselt). Voor mijn master jaren ben ik naar Leuven (KULeuven) gegaan. Ook tijdens mijn studies heeft de reismicrobe mij te pakken gehad. Ik heb het geluk gehad om zowel in Calcutta (India) als in Boko (Benin) een praktijkstage ontwikkelingshulp te volgen. In 2014 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de KULeuven. De laatste twee jaar van mijn opleiding heb ik als huisarts-in-opleiding (haio) gewerkt in een groepspraktijk te Kortenaken.

Tijdens mijn haio jaren is het landelijke Hageland mij en mijn vriend zo goed bevallen dat ik in deze regio op zoek ben gegaan naar een huisartsenpraktijk om mij te vestigen. Omdat Dr. Paul toen net op zoek was naar een nieuwe collega om mee samen te werken, ben ik in januari 2015 in Glabbeek terechtgekomen.

Ik heb voor huisartsgeneeskunde gekozen omdat dit zowat alle facetten van de geneeskunde omvat en ik hierdoor zowel jonge als oude mensen kan helpen. Mijn specifieke interessegebieden zijn gynaecologie en zwangerschapsbegeleiding, dermatologie, kindergeneeskunde en kleine heelkunde (dit zowel in de preventieve setting als bij een acute (snij)wonde).  

Ik ben al vele jaren samen met mijn vriend Lars. In de toekomst hopen wij onze liefde te bekronen met een huwelijk. Wij hebben ervoor gekozen om eerst een gezinnetje te stichten. In oktober 2014 is ons eerste dochtertje Laura geboren. En in augustus 2016 zijn we bevallen van ons tweede dochtertje Katja. Nu onze kinderwens vervult is, kunnen we aan een volgende stap denken.

Onze vrije tijd proberen we volledig in teken van onze dochters te plannen. Wij genieten ervan om samen met hun te spelen, wandelen, zwemmen, naar een kinderboerderij of speeltuin te gaan.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo, ik ben Lien Goovaerts. Ik ben opgegroeid in Kortenberg en Zaventem en in 2008 verhuisd naar Tienen.

Na mijn middelbare school, ging ik verpleegkunde studeren in Leuven. Wanneer ik in 2009 afstudeerde, kon ik dadelijk aan de slag bij het Wit-Gele kruis. Ik was een aantal jaren de vaste verpleegkundige op de ronde van Glabbeek. Dit heb ik steeds met hart en ziel gedaan. Toch had ik het gevoel dat ik veel tijd met mijn gezin moest missen door het avond- en weekendwerk.

In 2013 besliste ik dan om medisch secretariaat te gaan bijstuderen in avondschool, met het oog op een andere job met betere werkuren. Deze opleiding rondde ik af in 2015.

Zo kon ik dan in januari 2016 startten als praktijkmedewerkster in de praktijk bij Dr. Paul en Dr. Ilaria.

Ik ben getrouwd met Maarten en heb 2 dochters, Mirte en Clara.

In mijn vrije tijd probeer ik te sporten door aan Zumba te doen, te dansen en te gaan lopen. Verder breng ik dan vooral tijd door met mijn gezin.